Honda CBR250R Forum : Honda CBR 250 Forums - Reply to Topic
Thread: Radiator fan not working Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda CBR250R Forum : Honda CBR 250 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
11-14-2019 10:16 AM
jkv357 Not sure on the specifics of the system.

See if you can find a wiring diagram and identify the components, wires, and path. A factory Honda Service Manual may have useful info also.

Something is blocking the power from reaching the fan - a bad sensor, broken wire, bad ground,etc.

A temporary fix would be a direct hot wire to the fan with a switch in-between that you could activate while riding if needed.
11-13-2019 08:56 PM
Sourav Chatterjee Is this temperature sensor named ECT Sensor? Where this sensor is located? If the temp sensor is faulty how come it is showing heat bars in the display console? Having separate connection for heat bars? Need help cause the problem still cant be diagnosed. The service center said that we are not capable of solving this. I live in a city named Durgapur, West Bengal.
11-13-2019 01:35 PM
jkv357 Honda Service Center couldn't help you and sent you on your way?

Sounds like they checked everything except the temp sensor.
11-13-2019 11:05 AM
MotoMike Sounds like the temp sensor is faulty.
11-13-2019 02:24 AM
Sourav Chatterjee
Radiator fan not working

Stucked in traffic and looked at the temperature guage it showed 6 bars and last one is blinking. But the fan still didn't kick in went to the honda service center they checked the Fan relay, fuse and also the fan by using direct connection from other battery and all three were ok but still the fan isn't working what could be the possible cause? M having doubt with the wiring and ECT sensor any lead will be much appreciated.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome