Active Topics Not Working? - Page 2 - Honda CBR250R Forum : Honda CBR 250 Forums
User Tag List

Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #11 of 35 Old 02-08-2015, 10:52 PM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2012
Location: Indianapolis, Indiana, USA
Posts: 2,291
Thanks: 1,283
Thanked 570 Times in 375 Posts
Quote:
Originally Posted by shisoshin View Post
active gone walkabout here too..
only use new posts [anyway]..
I guess I will have to reset my Favorites to point there.

This forum software kind of reminds me of work (broken).
don'tpanic is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 35 Old 02-09-2015, 02:44 AM
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: coogee beach australia
Posts: 3,226
Thanks: 976
Thanked 1,328 Times in 832 Posts
just tried to post on 300 forum having registered already
as shisoshin same password [re very hot exhaust cannister]
response 'shisoshin you do not have permission to access this page'
plus manic software demanding puzzle responses etc..

came back here, to new posts, same 'you do not have permission etc'

its not as if ive not been a regular member these past 3yrs..

'contact us' does not, go to mods etc but to system robots..
not impressed...
shisoshin is offline  
post #13 of 35 Old 02-09-2015, 03:28 AM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2012
Location: Indianapolis, Indiana, USA
Posts: 2,291
Thanks: 1,283
Thanked 570 Times in 375 Posts
Falling apart fast.
Just like the servers at work.

Terrorists?
don'tpanic is offline  
 
post #14 of 35 Old 02-09-2015, 08:07 AM
Senior Member
 
Arrethul's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Northern California, USA
Posts: 1,343
Thanks: 56
Thanked 332 Times in 232 Posts
Garage
Odd no admin/mod has replied yet.. Well hopefully they are working on fixing it. They must of done something to break it to begin with.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.




To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Arrethul is offline  
post #15 of 35 Old 02-09-2015, 11:44 AM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 235
Thanks: 9
Thanked 54 Times in 31 Posts
Hey guys,

I have tested it out and it looks good on my end. What device and browsers are you using. Can someone please provide me with a screen shot. I would really appreciate it, thank you so much

~ GP community support
Administrator is offline  
post #16 of 35 Old 02-09-2015, 12:25 PM
Senior Member
 
Keith's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Southern England
Posts: 388
Thanks: 16
Thanked 52 Times in 42 Posts
Garage
Same results as mentioned in my previous post with both IE8 and Chrome.
Keith is offline  
post #17 of 35 Old 02-09-2015, 12:35 PM
Senior Member
 
doxiedog's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: near modesto,calif.
Posts: 387
Thanks: 0
Thanked 49 Times in 43 Posts
There is nothing on the page, it's empty.

Snot nosed 68 yr.old kid.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

2013 cbr250r a RED one!
doxiedog is offline  
post #18 of 35 Old 02-09-2015, 02:55 PM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2012
Location: Indianapolis, Indiana, USA
Posts: 2,291
Thanks: 1,283
Thanked 570 Times in 375 Posts
Quote:
Originally Posted by doxiedog View Post
There is nothing on the page, it's empty.
Yes, that is what I see (don't see...), also.

I have tested it with current versions of Chrome (my standard), Firefox, and I.E.
All results are identical.

And I am running Windows 8.1 (regrettably)
Attached Images
File Type: jpg CBR250RR.net Active Forums.jpg (577.1 KB, 11 views)

Last edited by don'tpanic; 02-09-2015 at 03:03 PM.
don'tpanic is offline  
The Following User Says Thank You to don'tpanic For This Useful Post:
shisoshin (02-09-2015)
post #19 of 35 Old 02-09-2015, 08:49 PM
Senior Member
 
katedwolf's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Memphis, TN
Posts: 271
Thanks: 110
Thanked 93 Times in 64 Posts
Garage
katedwolf, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
  1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
running Windows Vista on desktop puter with Firefox
katedwolf is offline  
post #20 of 35 Old 02-09-2015, 09:14 PM
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: coogee beach australia
Posts: 3,226
Thanks: 976
Thanked 1,328 Times in 832 Posts
get same as above on entering site 'shisoshin no permission etc'
'active topics' empty page, 'members list' gets 'sorry members list
is no longer available', 'classifieds' gets 'not found 404'..

firefox is functioning ok..
shisoshin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda CBR250R Forum : Honda CBR 250 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome