Active Topics Not Working? - Honda CBR250R Forum : Honda CBR 250 Forums
User Tag List

Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 35 Old 02-06-2015, 06:47 PM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2012
Location: Indianapolis, Indiana, USA
Posts: 2,291
Thanks: 1,283
Thanked 570 Times in 375 Posts
Active Topics Not Working?

I had to change my password, (I forget why, now), and now I get a blank forum page when I click on "Active Topics".

I wonder why?

Last edited by don'tpanic; 02-06-2015 at 07:11 PM. Reason: "blank" not "plank"
don'tpanic is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 35 Old 02-06-2015, 08:19 PM
Senior Member
 
doxiedog's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: near modesto,calif.
Posts: 387
Thanks: 0
Thanked 49 Times in 43 Posts
Same here today!

Snot nosed 68 yr.old kid.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

2013 cbr250r a RED one!
doxiedog is offline  
post #3 of 35 Old 02-06-2015, 08:39 PM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2012
Location: Indianapolis, Indiana, USA
Posts: 2,291
Thanks: 1,283
Thanked 570 Times in 375 Posts
And still not working for me, on a different computer, at work, just now.
don'tpanic is offline  
 
post #4 of 35 Old 02-06-2015, 11:28 PM
Senior Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Freshcoast, United States
Posts: 368
Thanks: 57
Thanked 64 Times in 55 Posts
It worked for me once today. Thought i had gotten banned, thankfully im not the only one having this problem today.. @[email protected]
kadookoo is offline  
post #5 of 35 Old 02-07-2015, 05:21 AM
Senior Member
 
Keith's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Southern England
Posts: 388
Thanks: 16
Thanked 52 Times in 42 Posts
Garage
On log on I got a message saying I didn't have permission to access this page.
Couldn't remember posting anything naughty/controversial/rude.
Hope it's fixed soon.
Keith is offline  
post #6 of 35 Old 02-07-2015, 06:44 AM
Junior Member
 
Join Date: Aug 2014
Location: SW Kansas
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Same here, started yesterday.
jimS is offline  
post #7 of 35 Old 02-07-2015, 09:23 AM
Senior Member
 
Arrethul's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Northern California, USA
Posts: 1,343
Thanks: 56
Thanked 332 Times in 232 Posts
Garage
I just use the New Posts button. But yeah you're right the active topics isn't working.

Quote:
Originally Posted by kadookoo View Post
It worked for me once today. Thought i had gotten banned, thankfully im not the only one having this problem today.. @[email protected]
Yeah I thought MotoMike really kept his word, but couldn't think of what I wrote soooo bad. Hell, if you call people lazy (That really are lazy), you get threatened with a ban.

Anyways, If you just use New Posts button that'll work for now.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.




To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Last edited by Arrethul; 02-07-2015 at 09:27 AM.
Arrethul is offline  
The Following User Says Thank You to Arrethul For This Useful Post:
ladywillfly (02-08-2015)
post #8 of 35 Old 02-07-2015, 08:40 PM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2012
Location: Indianapolis, Indiana, USA
Posts: 2,291
Thanks: 1,283
Thanked 570 Times in 375 Posts
Thanks for pointing out the New Posts button, Arrethul, I had never seen that one before.
don'tpanic is offline  
post #9 of 35 Old 02-08-2015, 09:15 PM
Senior Member
 
katedwolf's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Memphis, TN
Posts: 271
Thanks: 110
Thanked 93 Times in 64 Posts
Garage
Quote:
Originally Posted by Keith View Post
On log on I got a message saying I didn't have permission to access this page.
Couldn't remember posting anything naughty/controversial/rude.
Hope it's fixed soon.

yep same
katedwolf is offline  
post #10 of 35 Old 02-08-2015, 10:08 PM
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: coogee beach australia
Posts: 3,226
Thanks: 976
Thanked 1,328 Times in 832 Posts
active gone walkabout here too..
only use new posts [anyway]..
shisoshin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda CBR250R Forum : Honda CBR 250 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome