Testing fix for image attachments - Honda CBR250R Forum : Honda CBR 250 Forums
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 07-13-2018, 09:47 PM Thread Starter
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 235
Thanks: 9
Thanked 54 Times in 31 Posts
Testing fix for image attachments

Hi there folks. Just wanted to announce that we have just deployed a fix for the issue that was causing the "Forbidden error" messages that would show up when trying to open attachments. I'm going to post an image and try testing the fix to make sure that it works.

Thanks for your patience while we've been working to get this issue resolved.

Cheers,

Erik
Attached Images
File Type: jpg testing.jpg (72.8 KB, 3 views)

If you need Admin assistance please post here:

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Administrator is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda CBR250R Forum : Honda CBR 250 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome